Φίλοι μου γειά σας και πάλι. Με το νέο, ανανεωμένο skopies.net έρχεται και πάλι μαζί σας η στήλη ΧΑΚΙ με σχόλια απο την στρατιωτική ζωή.

Μαζί κάθε Τετάρτη θα δίνουμε το δικό μας στίγμα στα στρατιωτικά πράγματα του τόπου, τόσο για την Εθνική Φρουρά όσο και για την ΕΛΔΥΚ την Ελληνική Δύναμη Κύπρου.

– Βράβευση καλύτερου φυλακίου της Προκεχωρημένης Γραμμής Άμυνας (ΠΓΑ). Κάτι που γινόταν στο παρελθόν αλλά δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται και σήμερα. Είναι ένας τρόπος να βοηθήσει και τους στρατιώτες μας να γίνονται καλύτεροι.

– Κάθε στρατιώτης έχει το δικό του φοριαμό στα στρατόπεδα. Ερώτηση είναι. Μπα!!!!

– Τελικά ποιο είναι το προβλεπόμενο κούρεμα για τους στρατιώτες; Δεν μιλώ για τους νεοσύλλεκτους αλλά για αυτούς που υπηρετούν. Απλά για να το ξέρουν και οι στρατιώτες μας για να είναι μέσα στους κανονισμούς.

– Μπράβο πραγματικά μπράβο σε μερικους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς για τον τρόπο που δουλεύουν και πώς εμπνέουν τους στρατιώτες. Αξιοι συγχαρητηρίων!!!

Εσείς θα μπορείτε να μας στέλνετε τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, κείμενα, ποιήματα, σχόλια και προβλήματα στο email μας info@skopies.net

– Αν έχετε παράπονο για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την Εθνική Φρουρά επικοινωνήστε με το γραφείο παραπόνων στο τηλέφωνο 22 807650.

Αν θέλετε και εσείς να μας γράψετε τα δκά σας σχόλια για το πώς περνάτε στην θητεία σας στείλτε email στο angelos@scenariogroup.com

Θα τα πούμε next week
Ευχαριστώ

‘Αγγελος Ιακωβίδης
angelos@scenariogroup.com