Φίλοι μου γειά σας και πάλι. Με το νέο, ανανεωμένο skopies.net έρχεται και πάλι μαζί σας η στήλη ΧΑΚΙ με σχόλια απο την στρατιωτική ζωή.

– Περάσατε τον πρώτο καιρό ως νεοσυλλεκτοι φαντάροι και νομίζω αυτός ο μήνας θα σας μείνει στην μνήμη ώς μία απο τις πιό σημαντικές εμπειρίες της ζωής σας. Πολλά και διάφορα τα νέα πράγματα που θα πρέπει να ξέρετε σχετικά με την Εθνική Φρουρά και η στήλη μας μαζί με το skopies.net είναι εδώ για να μπορέσει να σας βοηθήσει σε ότι θέλετε.

– Μαζί κάθε Τετάρτη θα δίνουμε το δικό μας στίγμα στα στρατιωτικά πράγματα του τόπου, τόσο για την Εθνική Φρουρά όσο και για την ΕΛΔΥΚ την Ελληνική Δύναμη Κύπρου.

 

– Θα ήθελα πραγματικά να γίνει μια έρευνα για να δούμε πόσο φαγητό πετάγεται κάθε μέρα σε όλες τις μονάδες της Εθνικής Φρουράς. Φυσικά αν θα πάτε στα μαγειρία εκτός κάποιων μεγάλων νέων στρατοπέδων τα περισσότερα είναι για χάλασμα…. ειναι τόσοοοοοο παλιά που ότι και τους κάνεις θα είναι…. απλά τόσο παλιά και βρώμικα…..

– Μην αρχίσω τώρα με τους θαλάμους που κοιμούνται οι στρατιώτες μας. Ασε θα το σχολιάσω άλλη βδομάδα

Εσείς θα μπορείτε να μας στέλνετε τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, κείμενα, ποιήματα, σχόλια και προβλήματα στο email μας info@skopies.net η συμπληρώστε την φόρμα online

– Αν έχετε παράπονο για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την Εθνική Φρουρά επικοινωνήστε με το γραφείο παραπόνων στο τηλέφωνο 22 807650.

Αν θέλετε και εσείς να μας γράψετε τα δκά σας σχόλια για το πώς περνάτε στην θητεία σας στείλτε email στο angelos@scenariogroup.com

Θα τα πούμε next week
Ευχαριστώ

‘Αγγελος Ιακωβίδης
angelos@scenariogroup.com