Φίλοι μου γειά σας και πάλι. Με το νέο, ανανεωμένο skopies.net έρχεται και πάλι μαζί σας η στήλη ΧΑΚΙ με σχόλια απο την στρατιωτική ζωή.

– Η αντιμετώπιση των αξιωματικών πρός τους φαντάρους χρόνο με τον χρόνο γίνεται καλύτερη, όμως υπάρχουν και τα κρούσματα υπαξιωματικών και αξιωματικών που αντιμετωπίζουν τους φαντάρους ώς δούλους και η στάση τους δέν ειναι και η αναμενώμενη απο σπουδασμένους επαγγελματίες. Εμείς πρόσφατα είμασταν σε επεισόδιο που μόνιμος λοχίας διέταζε τον φαντάρο με απαίσιο τρόπο να εκτελέσει…..Ουδέν σχόλιο απο εμάς.

– Τι γίνεται με τα όπλα και σώματα. Ολοι οι νεοσύλλεκτοι θέλουν να πάνε Διαβιβάσεις και Υγειονομικό. Δεν γίνεται παιδία αυτό, τα Τεθωρακισμένα ούτε που να τα ακούσουν.

– ‘Ορχος Οχημάτων είναι ο χώρος που στο στρατόπεδο σταθμεύουν όλα τα στρατιωτικά οχήματα. Ο χώρος αυτός συνήθως φυλάσσεται 24ωρες το 24ωρο απο ένοπλους άντρες.

– Αν έχετε παράπονο για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την Εθνική Φρουρά επικοινωνήστε με το γραφείο παραπόνων στο τηλέφωνο 22 807650.

Αν θέλετε και εσείς να μας γράψετε τα δκά σας σχόλια για το πώς περνάτε στην θητεία σας στείλτε email στο angelos@scenariogroup.com

Θα τα πούμε next week
Ευχαριστώ

‘Αγγελος Ιακωβίδης
angelos@scenariogroup.com