Κλείνει το ΓΕΕΦ μέχρι τις 26 του μήνα – Εκ νέου απολύμανση στο κτίριο του ΓΕΕΦ αύριο – Τέσσερα συνολικά τα κρούσματα στην Εθνική Φρουρά – Δύο στρατιωτικοί του ΓΕΕΦ και δύο στρατιωτικοί από Στρατόπεδο στο Σταυροβούνι – Αναμένονται και άλλα αποτελέσματα

Προσωρινό κλείσιμο στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς μετά και τα δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα που εντοπίστηκαν σε στρατιωτικούς που εργάζονται στο κτίριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times αύριο το πρωί θα γίνει εκ νέου απολύμανση στο ΓΕΕΦ και ακολούθως το κτίριο θα κλείσει. Τα στελέχη του ΓΕΕΦ έλαβαν μήνυμα και ενημερώθηκαν ότι θα επιστρέψουν στην εργασία τους, την Πέμπτη 26 Μαρτίου.

Ακόμη ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στην Εθνική Φρουρά γεγονός που προκαλεί έντονη ανησυχία στους αρμοδίους. Συγκεκριμένα το νέο περιστατικό που καταγράφηκε στα χθεσινά επιβεβαιωμένα κρούσματα, αφορά στρατιωτικό που εργαζόταν στο ΓΕΕΦ και ήταν στενή επαφή με το πρώτο κρούσμα.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε κατ’ οίκον περιορισμό βρίσκεται και τρίτο πρόσωπο από το ΓΕΕΦ το οποίο είχε συμπτώματα που ομοιάζουν με αυτά του κορωνοϊού (βήχα και πονόλαιμο) και αφού επικοινώνησε με τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους τέθηκε σε περιορισμό, χωρίς να μεταβεί στην εργασία του. Από το συγκεκριμένο πρόσωπο πάντως δεν έχει ληφθεί δείγμα για κορωνοϊό μέχρι στιγμής.

Πέραν των δύο στρατιωτικών του ΓΕΕΦ, άλλα δύο κρούσματα στην Ε.Φ αφορούν όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ της η Cyprus Times, δύο πρόσωπα από στρατόπεδο στο Σταυροβούνι το οποίο ήδη βρίσκεται σε καραντίνα.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται αποτελέσματα και από άλλα δείγματα από επαφές των κρουσμάτων.

Πηγή : Cyprus Times