Η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΔΥΚ

Καλοτάξιδες διαδρομές αγάπης, σεβασμού και εκτίμησης!

Ανταποκρινόμενη σε σχετική παράκληση του Υπουργείου Άμυνας, η ΟΠΑΠ Κύπρου πρόσφερε στην ΕΛΔΥΚ ένα υπερσύγχρονο λεωφορείο (αξίας 220,000 ευρώ,) για τις ανάγκες διακίνησης του προσωπικού της Δύναμης.

Η παράδοση του λεωφορείου έγινε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΠΑΠ Κύπρου Δημήτρη Αλετράρη, την Πέμπτη (27 Ιανουαρίου, 2022) σε απλή τελετή στις εγκαταστάσεις της ΕΛΔΥΚ, στην παρουσία του Υπουργού Άμυνας Χαράλαμπου Πετρίδη, του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς αντιστράτηγου Δημόκριτου Ζερβάκη και του Διοικητή της Δύναμης, Συνταγματάρχη Στυλιανού Τίνανα.

«Ως Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου αλλά και ως απλός πολίτης, καταθέτω το σεβασμό μου για όλα όσα η ΕΛΔΥΚ πρόσφερε και προσφέρει στον τόπο μας, τιμώντας ευλαβικά τον κάθε αξιωματικό και οπλίτη της Δύναμης που άφησε τη ζωή του στα χώματα της Κύπρου», πρόταξε στο χαιρετισμό του ο κύριος Αλετράρης. Χαρακτήρισε επίσης την ΕΛΔΥΚ ένα κύτταρο ευρύτερης προσφοράς σε τομείς της κοινωνίας μας, αφού συμμετέχει σε πολιτιστικές, αθλητικές και άλλες εκδηλώσεις τις οποίες και η ΟΠΑΠ Κύπρου διαχρονικά στηρίζει με συνέπεια και ειλικρίνεια.

Αναφερόμενος στην προσφορά του λεωφορείου, το οποίο θα διευκολύνει την άνετη και ασφαλή διακίνηση του προσωπικού της ΕΛΔΥΚ, ο κύριος  Αλετράρης είπε ότι αποτελεί συνέχεια σειράς άλλων ενεργειών, όπως η στήριξη των προγραμμάτων εκγύμνασης και άθλησης των μελών τόσο της Εθνικής Φρουράς όσο και της ΕΛΔΥΚ, με την κατασκευή και επένδυση γυμναστηρίων σε στρατόπεδα, αναβάθμιση χώρων άσκησης και παροχή αθλητικού υλικού.

Απευθυνόμενος στον Υπουργό Άμυνας, τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς και τον Διοικητή της ΕΛΔΥΚ  είπε ότι «θέλουμε να νοιώθετε την ΟΠΑΠ Κύπρου ως ειλικρινή σύμμαχό σας στο πολυσήμαντο έργο σας» και ευχήθηκε καλοτάξιδες διαδρομές στο λεωφορείο της ΕΛΔΥΚ όπως ακριβώς και οι διαδρομές της ΟΠΑΠ Κύπρου στην κυπριακή κοινωνία.

Ο Υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης, μετέφερε τις εγκάρδιες ευχαριστίες της κυπριακής πολιτείας στην ελληνική κυβέρνηση και στον ελληνικό λαό για την προσφορά τους, την αδερφική συμπαράσταση και τη διαρκή στήριξη προς την Κυπριακή Δημοκρατία. «Ευχαριστίες όμως», πρόσθεσε ο κύριος Υπουργός, «και στην  ΟΠΑΠ Κύπρου η οποία μέσα από τις δράσεις της στηρίζει διαχρονικά με χορηγίες τις ένοπλες δυνάμεις, αλλά και την κυπριακή κοινωνία ευρύτερα, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών σε θέματα παιδείας, υγείας, περιβάλλοντος, αθλητισμού και πολιτισμού».

Ο κύριος Πετρίδης τόνισε ότι η ΟΠΑΠ Κύπρου με την έμπρακτη στήριξη της συμβάλλει στην ενίσχυση των σχεδιασμών του Υπουργείου Άμυνας και κατέληξε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την αγαστή συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια. Οι αξιέπαινες πράξεις σας, μας τροφοδοτούν με περισσότερη θέληση να συνεχίσουμε το έργο μας και παράλληλα μας υποχρεώνουν να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Ευελπιστούμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά σας».

Τις ευχαριστίες τους στην ΟΠΑΠ Κύπρου εξέφρασαν τόσο ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς όσο και ο Διοικητής της ΕΛΔΥΚ, τονίζοντας ότι τέτοιες ενέργειες λειτουργούν ενισχυτικά στο δύσκολο και πολυσήμαντο έργο τους.