Η Εθνική Φρουρά τιμά τους Νεκρούς της
Τελέσθηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά, στο χωριό Κούκλια, πρωτοστατούντος του Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεώργιου, το ετήσιο Μνημόσυνο των αειμνήστων Αντγου Ευάγγελου Φλωράκη, Αντιπτεράρχου Στυλιανού Δεμένεγα, Πλωτάρχη Νικόλα Γεωργίου, Επισμηναγού Πάρη Αθανασιάδη και Σμηναγού Μιχάλη Σιακαλλή, που έχασαν τη ζωή τους κατά το αεροπορικό δυστύχημα της 10ης Ιουλίου 2002.
Το Μνημόσυνο έγινε στην παρουσία της Προέδρου της Βουλής κας Αννίτας Δημητρίου και του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Δημόκριτου Ζερβάκη ο οποίος εκπροσωπούσε και τον Υπουργό Άμυνας κ. Χαράλαμπο Πετρίδη.
Τον επιμνημόσυνο λόγο εκφώνησε η Πρόεδρος της Βουλής, ενώ Στρατιωτικό Άγημα της ΕΦ απέδωσε τιμές.
Παρέστησαν επίσης, εκπρόσωπος του Πρέσβη της Ελλάδας, Βουλευτές και εκπρόσωποι Κομμάτων και τοπικών αρχών, ο Διοικητής της ΕΛΔΥΚ Σχης Στυλιανός Τίνανας, ο Διοικητής Αεροπορίας Ταξίαρχος Μάριος Φλωρίδης, ο Διοικητής Ναυτικού Πλοίαρχος Δημήτριος Μασούρας, εκπρόσωπος του Αρχηγού Αστυνομίας και αντιπροσωπείες στελεχών της ΕΦ.
Του Μνημοσύνου ακολούθησε Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αξιωματικών στο χώρο της πτώσης του ελικοπτέρου.