Σε  μια  μοναδική δράση της  απόλυτης πρόκλησης, διασκέδασης αλλά ταυτόχρονα δοτικότητας συμμετέχει η Ελληνική Τράπεζα.

Το Dorians Challenge επιστρέφει για 2η συνεχόμενη χρονιά ανανεωμένο, το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 στην Παραλία του ΚΟΤ, στη Λάρνακα και μετονομάζεται σε Dorians Coastal Challenge – powered by Hellenic Bank.

dorians_pricesΗ εξαιρετική αυτή δράση αποτελεί μια διαδρομή απόστασης 5 χιλιομέτρων, αποτελούμενης από συνολικά 20 εμπόδια και δοκιμασίες τοποθετημένα κατά μήκος της παραλίας και εντός της θάλασσας. Είναι μια άριστη ευκαιρία για τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση να θέσουν σε δοκιμασία την αντοχή, τη δύναμη και το σθένος τους ενώ παράλληλα, ο μη ανταγωνιστικός χαρακτήρας της εκδήλωσης, η άμμος, η θάλασσα, οι δοκιμασίες και η μουσική συνθέτουν για τους συμμετέχοντες και τους θεατές μια εκδήλωση διασκέδασης και μια εμπειρία ζωής.

Παράλληλα αποτελεί την απόλυτη εκδήλωση ανάπτυξης ομαδικότητας, συνεργασίας, επικοινωνίας και ενίσχυσης του ηθικού. Όταν ένα μέλος της ομάδας σου δεν μπορεί να προσπελάσει ένα τοίχο, να αναρριχηθεί στο σχοινί ή σκέφτεται να εγκαταλείψει την προσπάθεια, η βοήθεια και μερικά λόγια παρότρυνσης από τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας θα συμβάλουν στο να ολοκληρώσεις τη διαδρομή.

 

Και δεν σταματά  μόνο εδώ…

Dorian Donor είναι το όνομα που έχει προκύψει από τη συνεργασία του Dorians Challenge με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα. Αποτελεί το πρώτο και μοναδικό μέχρι σήμερα επίσημο οργανωμένο σύνολο εθελοντών δοτών μυελού των οστών την Κύπρο.
Ελάτε στις 8 Απριλίου στην Παραλία του ΚΟΤ ως συμμετέχοντες ή θεατές, και με λίγο σάλιο σε μια μπατονέτα μπορείτε να συμβάλετε μαζί με χιλιάδες άλλους “Δωριείς” ‘για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία’. Τόσο απλά!

MAKE IT HAPPEN!!!

 

dorians-coastal-challenge2