Συνεχίζοντας την κοινωνική της δράση η ΟΠΑΠ Κύπρου πρόσφερε αθλητικό υλικό για τις ανάγκες των οπλιτών και στελεχών της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου. Η παράδοση του υλικού έγινε στις εγκαταστάσεις της ΕΛΔΥΚ στη Μαλούντα, από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΠΑΠ Κύπρου κ. Δημήτρη Αλετράρη ο οποίος συνοδευόταν από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Πάμπο Χρίστου, τη διευθύντρια μάρκεττιγκ κα Αγάθη Μανναρίδου και τον διευθυντή δικτύου πρακτορείων ΟΠΑΠ, κ. Σωτήρη Μεσαρίτη.

«Να είστε σίγουροι ότι το υλικό που μας προσφέρετε θα αξιοποιηθεί στον απόλυτο βαθμό αφού ο αθλητισμός αποτελεί ψυχαγωγία αλλά και μέρος της εκπαίδευσής μας» διαβεβαίωσε ο Διοικητής της ΕΛΔΥΚ, Συνταγματάρχης Εμμανουήλ Θεοδώρου. Ο κ. Θεοδώρου, ο οποίος συνοδευόταν από τον Διοικητή του Πρώτου Μηχανοκίνητου Τάγματος Πεζικού, Αντισυνταγματάρχη Νίκο Ξυδιά και τον Τμηματάρχη Εκπαίδευσης, Λοχαγό Αναστάσιο Τερζόπουλο, ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ Κύπρου και επισήμανε τις άριστες σχέσεις που η Δύναμη διατηρεί με την κυπριακή κοινωνία.

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου Δημήτρης Αλετράρης, εξέφρασε τη συγκίνηση του για την παρουσία του στην ΕΛΔΥΚ καταθέτοντας τον σεβασμό όλων των στελεχών της εταιρίας για την προσφορά των οπλιτών και αξιωματικών της στον τόπο. Ο κ. Αλετράρης αναφέρθηκε στην πολύχρονη συνεργασία της ΟΠΑΠ με την ΕΛΔΥΚ την οποία χαρακτήρισε «κύτταρο ευρύτερης προσφοράς, αφού αυτή συμμετέχει σε καλλιτεχνικές, πολιτιστικές, κοινωνικές και αθλητικές εκδηλώσεις του τόπου. Τομείς της κοινωνίας που και η ΟΠΑΠ Κύπρου, στηρίζει διαχρονικά με συνέπεια και ειλικρίνεια».

Ο κ. Αλετράρης πρόσθεσε ότι «η σημερινή παρουσία μας εδώ και η προσφορά του αθλητικού υλικού για τις ανάγκες των στελεχών της ΕΛΔΥΚ , αποτελεί μέρος της διαχρονικής συνεργασίας και στήριξης μας, η οποία σας βεβαιώνουμε ότι θα έχει και συνέχεια. Θέλουμε να νοιώθετε ότι έχετε ένα ακόμη σύμμαχο στη δράση σας».

Η σεμνή τελετή παράδοσης του αθλητικού υλικού, ολοκληρώθηκε με την προσφορά αναμνηστικών πλακετών με το έμβλημα της ΕΛΔΥΚ, στα στελέχη της ΟΠΑΠ, από τον Διοικητή, Συνταγματάρχη Εμμανουήλ Θεοδώρου.